Professzionális hangzás

A Martin Audio-t 1971-ben alapították, hogy világszínvonalú turné rendszereket gyártson és forgalmazzon az akkori szupercsapatoknak, mint a Pink Floyd és a Supertramp. Nagyon büszkék vagyunk erre az örökségre. Live performance systems (élő koncertrendszerek) tervezése, a mai napig sikerünk alapját képezik. Mára a Martin Audio már nemzetközi hírnévnre tett szert, kiemelkedően teljseítő rendszereivel. Célunk, hogy a közönség minden egyes tagja, bárhol is legyen a nézőtéren, egyformán élvezze a Martin Audio álltal nyújtott kivételes hangzást. A Martin Audio rendszerek olyanra lettek tervezve, amire az előadók hagyatkozhatnak és biztosak lehetnek abban, hogy a nézőtéren mindenki ugyanabban a minőségben hallja őket. Számtalan alkalmazási lehetősége van a termékek felhasználásának a legkisebb helyi bártól – amely meghittséget igényel – a nagyszabású rock-koncertekig – amik egész arénákat töltenek meg. Martin Audio: “World class loudspeaker systems, leading edge designs” (Világszínvonalú hangszórórendszerek, élvonalbeli tervezés). Eszközparkunkról, és egyéb információkról az oldalunkon található elérhetőségek, és szolgáltatások fülek alatt tájékozódhat!

Alumínium traverz rendszerek, színpad fedések, mobil színpadok kül és beltéren egyaránt, mobil színpadok

Színpadtechnika

Látványtechnika

Számunkra egy rendezvényen fontos a minőségi látványtechnika, Robotlámpák, wash lámpák, led par lámpák matrixok a legmodernebb technológiával állunk rendelkezésre. Chamsys, Avolites piacvezető fényvezérlő pultok.
Minőségi Rental LED kivetítő falak, az Ön igényeinek megfelelően. P4.81 LED falak, kérje egyedi ajánlatunkat most!

Vizuáltechnika

Tűzijáték

Minden, ami pirotechnikával kapcsolatos. Legyen szó Esküvő, Születésnap, Céges rendezvény, Falunap, Városnap, és minden olyan rendezvény, ahol az est fénypontja lehet egy színpompás tűzijáték! Cégünk elintézi az összes hatósági engedély beszerzését, és a szolgáltatás kivitelezését, Önnek nincs más dolga csak, mint megrendelni szolgáltatásunkat!